KVKK Uygulama Eğitimi

25-31 Ocak 2021 (7 Gün, 30 Saat)
(Pazartesi-Cuma 20.30-23.00 ve Cmt-Pazar 10.00-18.00)

Neden KVKK Uygulama Eğitimi?

2016 yılında hayatımıza giren Kişisel Verilerin Korunması Kanunu(KVKK), veri sorumlularına getirdiği yükümlülükler ve ilgili kişilere sağladığı haklar ile hem çalışma hayatının hem de sosyal hayatın önemli bir parçası haline geldi.

KVKK nın getirdiği yüksek yaptırımlar ise KVKK nın veri sorumluları için getirdiği yükümlülüklerin ayrı bir plan ve sistematik içinde doğru uygulanmasını gerektiriyor. Bu sebeple hukukçular ve veri bilimcilerin KVKK yı doğru yorumlayarak, veri sorumlularının yerine getirmesi gereken yükümlülüklerin nasıl, ne şekilde sağlanacağına yönelik bir donanıma sahip olmasını gerektiriyor.

Bu sebeple, KVKK Uygulama Eğitimi, KVKK’nın ne olduğundan çok nasıl ve ne şekilde uygulanacağına odaklanıyor. Uygulamadan gelen deneyimli eğitmenleri ile teoriden uzak pratiğe yönelik içeriği ve uygulamadan örnekleri ile zaman kaybı yaratmadan tam donanım ve yetkinlik sağlamayı amaçlıyor.

Bu Eğitim ile Neler Öğrenmiş Olacaksınız

Hukukçular;

  • KVKK da yer alan tüm kavramlar hakkında ulusal ve uluslararası mevzuat karşılaştırmaları ile geniş bilgi sahibi olacaksınız.
  • KVKK da veri sorumluları için getirilen yükümlülükler ve uyum süreci aşamaları hakkında sistematik biçimde bilgi sahibi olacaksınız.
  • KVKK uyum süreci aşamalarında ne yapıldığı ve nasıl yapıldığı hakkında bilgi sahibi olacaksınız.
  • Uygulamadan örneklerle uyum sürecinin tüm aşamalarında karşınıza çıkabilecek örnekleri deneyimli eğitmenlerden öğrenme şansı yakalayacaksınız.
  • KVKK hakkında tüm mevzuat ve kararlardan haberdar olarak yorum yapma becerisine sahip olacaksınız.
  • Müvekkilleriniz ve danışanlarınızın işlerinin KVKK ya uygunluğunu ölçme, KVKK ya uygunluğunu nasıl sağlayacağınızı öğrenme ve müvekkillerinizi sorumluluktan kurtarma konusunda yetkinliğe sahip olacaksınız.
  • KVKK uyum süreci aşamalarında rol alarak mesleğinize büyük bir artı sağlayacaksınız.

Veri Sorumluları ve Diğer Katılımcılar

  • Şirketinizin KVKK ya uyumlu olması yönünde tüm adımları öğrenecek ve şirketinizin KVKK ya uyumluluğunu sağlayacaksınız.
  • Ticari faaliyetlerinizde KVKK ya uygun hareket ederek sizi bekleyen riskler ve yaptırımları konusunda bilgi sahibi olacaksınız.
  • Çalıştığınız departmanda ve yaptığınız işlerde KVKK ya uygun çalışmayı öğrenerek bireysel sorumluluğunuz doğmasının önüne geçeceksiniz.
  • Büyük ceza ve yaptırımlarla karşılaşmadan kişisel veri konusunda geniş bilgi edinerek kişisel gelişiminize büyük bir artı sağlayacaksınız.
Eğitim İçeriği

1- NEDİR?

  • KVKK ve GDPR da Temel Kavramlar
  • Kişisel Veri İşlemenin İlkeleri ve İstisnaları
  • KVKK ve GDPR da Kişisel Veri Aktarımı

2- NASIL?

  • KVKK Uyum Süreci Sistematiği
  • Kişisel Veri İşleme Envanteri Hazırlama 
  • Kişisel Veri Aydınlatma Metinleri ve Açık Rıza
  • Politikalar ve Web Sitesi Aydınlatma Metinleri
  • Kişisel Verilerin Saklanması ve İmhası
  • İlgili Kişinin Hakları ve Başvuru Yolları
  • VERBİS Kayıt ve Bildirimleri
  • Teknik Yükümlülükler
  • Yaptırımlar ve Cezalar

3- SEKTÖREL UYGULAMALARDA KVKK

  • İnternet Uygulamalarında KVKK
  • Sağlık Uygulamalarında KVKK
  • Yapay Zeka Uygulamalarında KVKK

Bu Eğitime Kimler Katılabilir?

Avukatlar, Stajyer Avukatlar, Hukuk Öğrencileri, Veri Sorumluları, Bilgi İşlem Çalışanları, İnsan Kaynakları Çalışanları, Yöneticiler , Web Geliştiriciler, Yazılım Geliştiriciler

 

Eğitim Takvimi

Eğitim 7 gün, toplam 30 saat sürecektir. Zoom Cloud Meetings üzerinden etkileşimli olarak gerçekleştirilecek ve ayrıca döküman paylaşımı olacaktır.

Eğitim Tarih ve Saatleri – (Aralar olacaktır.)

25.01.2021 Pazartesi- 29.01.2021 Cuma Saat:20.00-23.00

30.01.2021 Cumartesi- 31.01.2021 Pazar Saat: 10.00-18.00

Ücretlendirme ve Detaylar

  • 01.01.2021 tarihine kadar yapılan kayıtlarda  1.000,00 TL+KDV
  • 01.01.2021 tarihinden sonra yapılan kayıtlarda 1.250,00 TL+KDV
  • Öğrenciler ve Stajyer Avukatlar için % 10 indirim geçerlidir. (Öğrenci Belgesi ya da Stajyer Avukat Kimlik Belgesi talep edilecektir.)
  • Satın alındıktan sonra herhangi bir sebeple eğitime katılamama durumunda ücretin iadesi mümkün değildir. 
  • Yardımcı Dökümanlar, 10 saatlik video seti, Dijital Sertifika – ücrete dahildir.

Sertifika 

Eğitim sonunda en az %90 oranında katılım sağlanması şartıyla, tüm katılımcılara Katılım Sertifikası verilecektir. Ayrıca eğitim sonunda yapılacak olan sınavdan en az 70 puan alan katılımcılara Başarı Sertifikası verilecektir

 

 

1. Adınız Soyadınız (*)

2. E-posta adresiniz (*)

3. Telefon Numaranız (*)

4. Adresiniz (*)

5. Mesleğiniz (*)

6. Öğrenci ya da Stajyer Avukatların indirimden yararlanması için Belge yüklemesi zorunludur


Sadece pdf ya da docx formatında yükleyebilirsiniz.

7. Bu Eğitime Neden Katılmak İstediğinizi Bizimle Paylaşın (*)

Yanıtlarınız ile eğitim içeriğimize katkı koyduğunuzu unutmayın

8. Bu Eğitimden Beklentilerinizi Bizimle Paylaşın

Yanıtlarınız ile eğitim içeriğimize katkı koyduğunuzu unutmayın

9. Bu Eğitimden Nasıl Haberdar Oldunuz? (*)


10. Lütfen KVKK Metnini okuyun ve Onaylayın

KVKK Aydınlatma Metni'ni okudum. Onaylıyorum.

Eğitmenlerimiz

Av. Burak Memiş
Avukat, Yüksek Bilgisayar Müh.
Av. Ayşegül Zengin
e-Hukuk Kurucu - Avukat
eğitmenlerimiz netleştikçe eklenecektir
E-bültenimize üye olun, hukuk alanında son gelişmeler ve güncel eğitimlerimizden haberdar olun.
This is default text for notification bar

Kaydınız yapılıyor. Ödeme sayfasına yönlendirileceksiniz. Lütfen Bekleyiniz.