İndirim!

İnternet Uygulamalarında KVKK Eğitimi

(1 müşteri incelemesi)

120 100 KDV Dahil

Sertifikalı Eğitim

Eğitim Türü
Video
Eğitim Süresi
1 saat 12 dakika
Eğitim Puanı
Kategoriler: Etiketler: Product ID: 3383

EĞİTİM İÇERİĞİ

İnternet, hayatımızı kolaylaştırdığı gibi dezavantajları ile birçok yanlış uygulamayı da beraberinde getirmektedir. Özellikle kişisel veriler konusunda internet uygulamalarının önemi büyüktür. Yazılım ve uygulamalar, sosyal medya veya e-ticaret işlemleri kişisel veri işlemenin yoğunlukla yapıldığı alanlar olarak karşımıza çıkıyor. KVKK ile getirilen düzenlemelerin uygulanması konusunda yanlış bir çok örneğe rastlayabileceğimiz bu alanlarda kişisel veri aydınlatmalarının yapılması, açık rızaların alınması ve hangi kişisel verilerin işlenebileceğine ilişkin yapılan yanlışlar ise büyük yaptırımlara sebep olabildiği gibi büyük veri ihlallerini de oluşturmaktadır.

Bu eğitimimizde, yazılım ve uygulamalar, e-ticaret işlemleri ve sosyal medyada 66697 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu(KVKK) ile getirilen düzenlemelerin nasıl uygulanması gerektiği, bu alanlarda kişisel veri işleme noktaları ile işleme sırasında dikkat edilecek hususlar ve yaptırımları örnekler üzerinden anlatılmaktadır. Teoriden uzak uygulamaya dayalı bir anlatım ile örnek uygulama ve kararlar ile desteklenerek katılımcıların maksimum seviyede verim alması hedeflenmektedir. 

Eğitim Başlıkları
  • Yazılım ve Uygulamalar
  • Yazılım ve Uygulamalarda İşlenen Kişisel Veriler
  • Yazılım ve Uygulamalarda Kişisel Veri İşleme Yolları
  • Örnek Yazılım ve Uygulamalar
  • E-ticaret Uygulamalarında İşlenen Kişisel Veriler
  • Örnek Kişisel Veri İşleme Noktaları
  • Elektronik Kayıtların Saklanması
  • Sosyal Medyada İşlenen Kişisel Veriler
  • Örnek Karar ve Uygulamalar
  • Ticari Elektronik İletiler
  • Örnek KVKK Kararları

30.01.2021 tarihli canlı eğitime ilişkin video kaydıdır.

Eğitim sırasında katılımcılar tarafından sorulan sorular:

1- E-ticaret siteleri topladıkları verileri satabilir mi?

2- Sosyal medyada yapılan paylaşımların kişisel veri içermesi halinde, bu paylaşımlar mahkemelerde delil olarak kabul ediliyor mu?

3- Veri sorumlusunun ticari elektronik iletide açık rızanın geri alınması konusunda bilgilendirme yapması doğru mudur?

4- Ticari elektronik ileti izinlerinin İYS’ne aktarılması için izin almalı mıyız?

AV.AYŞEGÜL ZENGİN

10 yıldır avukatlık yapmakta ve çoğunluğu teknoloji, yazılım ve e-ticaret alanında birçok şirket ve girişime hukuk danışmanlığı vermektedir.  Startup Hukuku, E-Ticaret Hukuku ve Kişisel Verilerin Korunması konularında birçok proje ve programda konuşmacı ve eğitmen olarak , ulusal çapta birçok projede mentör olarak rol almaktadır.

Eğitmen hakkında detaylı bilgiye aysegulzengin.av.tr  ve linkedin.com/in/ayşegül-zengin adresinden ulaşılabilir.

İnternet Uygulamalarında KVKK Eğitimi için 1 inceleme

  1. zeynpk (doğrulanmış kullanıcı)

    Anlaşılır ve güzel bir eğitim. İnternette gördüğüm birçok uygulamanın sebebini anladım.

Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.

Minimum 4 characters